torsdag den 15. august 2013

Så er Sofie klædt på

og klar til R I D N I N G :-)Sofie har gået til ridning siden hun var 4 år gammel, dvs. omkring 5 år, og hun ELSKER det :-)

Hver fredag drager Sofie og far af sted om eftermiddagen og hygger sig med 'deres' heste - en far og datter ting, helt klart.

Jeg kan som sådan også godt lide heste, men jeg er ikke så hesteinteresseret, som Sofie og hendes far er - og SLET IKKE om vinteren, hvor både hestestald og ridehus er sindsygt kolde at opholde sig i. Brrrrrrr. Så er det jo godt, at de to hygger sig sammen om den fritidsinteresse. 

Her Sofie med ny ridejakke (hvor ærmerne kan tages af, smart ikke?), ridebukser og ridestøvler, som vi købte i foråret. 
Sååå fin hun er, mors pige. You rock, girl!

Forresten mødet omkring opsætning eller ej af store HAVVINDMØLLER i går gik ok, tror jeg. 
Heldigvis mødte en masse mennesker op, hvoraf flertallet absolut ikke var venlige stemt over for risikoen for at blive naboer til vindmøller af 150 meters højde!!!!!!! 
Ja, du læste rigtigt. 
Rundetårn i København er knap 42 meter, så det er lidt over 100 meter OVEN I!!!
Roskilde Domkirke er fra top til fløjstang lidt over 113 meter, så en små 50 meter OVEN I!!!
Blot så man får en fornemmelse af, HVOR HØJ EN HAVVINDMØLLE RENT FAKTISK ER!!!

Danmark ser åbenbart ikke noget problem i at placere havvindmøller på landjorden, så længe de kan spare en skilling!!

Regner med (læs HÅBER PÅ) at budskabet nåede Roskilde Byråd, og at de husker det, når der endeligt tages stilling til emnet på byrådsmøde ultimo september/primo oktober. 
Hjææælp, det er lææææænge at vente på et endeligt svar.

Som skrevet i et tidligere indlæg: Jeg har IKKE noget imod vindmøller som sådan, men jeg er IKKE interesseret i at vindmøller af den størrelse placeres på landjorden, og da SLET IKKE i nærheden af bebyggede områder. 
Tænker også, at der må være masser af andre muligheder for at tænke og udvikle grønne tiltag, og dermed passe på miljøet. Det er vi da alle interesseret i, men der må være måde med det, og at placere vindmøller af den størrelse på landjorden og lige op ad bebyggede områder er ikke et option!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar