søndag den 16. marts 2014

Lidt grønt må der til
til at lyse op,
når det er gråt og blæsende uden for.
Weekenden er som sædvanligt strøget af sted.
Fødselsdag i familien i går og ren afslapning og hyggesnak hos Marlensen i dag.

Snart er det tid til at gå i gang med at lave noget lækkert aftensmad
til at slutte en dejlig weekend af med.

Há en dejlig søndag.

9 kommentarer:

 1. Hvor er den smukke, grå krukke fra- den bagerste på billedet? Den er sååå fin og jeg har beundret den så mange gange at jeg nok bliver nød til at have den selv :)

  SvarSlet
 2. Kære MissMuffin
  Ja, ER den ikke fin? Har to styk og de er såmænd købt i den flotte blomsterafdeling i Superbest Himmelev ved Roskilde. De var ikke så dyre, mellem 30 og 45 kroner stykket. Kan prøve at tjekke i morgen, hvis du er interesseret?
  Fortsat god aften.
  Kram Jeanette

  SvarSlet
 3. Den er godt nok meget fin og sikke en fin pris, men der er noget langt fra Nørresundby fra Roskilde :) Du har mange fine ting :)

  SvarSlet
 4. Kære MissMuffin
  Ja, det må man vist sige :-) - i hvert fald i dansk målestok. Hvis du har planer om at komme til Roskilde/København-området til sommer, kan jeg da bare købe dem for dig, og så kan du hente dem, når det passer?
  Kram Jeanette

  SvarSlet
 5. Ej, hvor er du sød :) Min svigerfamilie bor faktisk i Vallensbæk og Ballerup og vi skal til konfirmation der i maj, så hører lige manden om han kan overskue et smut om Roskilde når vi nu er i nærheden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære MissMuffin
   Kørte forbi i dag og købte to til dig :-) De kostede faktisk kun kr. 35,- stykket!!! Tænkte at hvis du ikke skulle have dem alligevel, beholder jeg dem bare selv :-) De er jo SÅÅÅ flotte, synes jeg nemlig også.
   Kram Jeanette

   Slet
 6. Det er virkeligt sødt af dig, så jeg kommer selvfølgeligt og henter dem, hvis du kan holde fingrene fra dem helt hen til maj? Vi kommer jo ikke så tit på de kanter, men det skal vi så når Kristians niece skal konfirmeres:) De ser så meget dyrere ud, så det er virkeligt et godt køb:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal prøve, skal prøve :-) Nej, det er bare pjat. Selvfølgelig vil de stå parat til dig, når du kommer og henter dem :-) Min mailadresse er jeanettehald128@gmail.com, hvor du så får både adressen og mit mobilnr. :-)
   Rigtig god weekend.
   Kh
   Jeanette

   Slet
  2. Skal prøve, skal prøve :-) Nej, det er bare pjat. Selvfølgelig vil de stå parat til dig, når du kommer og henter dem :-) Min mailadresse er jeanettehald128@gmail.com, hvor du så får både adressen og mit mobilnr. :-)
   Rigtig god weekend.
   Kh
   Jeanette

   Slet