tirsdag den 6. august 2013

Fjollebilleder


er helt i orden :-) - og faktisk ganske sjovt. 

Masser af krøller - som jeg først for 1½ år siden lærte at leve med og dermed ikke ALTID glatter ud med mit super duper glattejern fra Ghd :-) - og masser af rynker. Øv, øv. Måske botox ikke er sååååå dårlig en ide alligevel. 

Selv kender jeg desværre ikke nogen, som har prøvet det. Gør du?, eller har du selv prøvet, så skriv og fortæl mig om det. 

Måske skulle jeg også bare se at få lært at retouchere billederne på bloggen, så var der da altid ét sted, man kunne se nogle rynkefrie billeder af sig selv :-) Ha-ha, det kunne se kønt ud, når man så mødte folk på gaden, og de så slet ikke kunne genkende mig. 

Havde en super hyggelig aften med en veninde i går, og selvom hun er nogle år ÆLDRE end mig, har hun NÆSTEN IKKE NOGEN RYNKER. Heldige Anne, som bare ser såååååååå godt ud. Min Sofiepige synes også Anne ligner en topmodel :-) - og jeg er enig!!!

Há en fantastisk aften.

2 kommentarer:

 1. Hi, hi, morsom lesning! :D Men damen du er jo superflott! Slank, søt og med lange fine negler, glem rynkene du og se heller etter alt som er bra med damen i speilet! ;) Det kunne vært mye - MYYYE - verre enn en linje eller tre i pannen! (Har fått noen slike med årene jeg også, hi, hi, skal visst være slik! ;))) Smil så skal du se alt kler den smukke! :O)
  Den grønne vasen er kjøpt på butikken Skeidar, husker ikke hva den kostet, men den var slettes ikke dyr, kanskje 120,- -lekker og mye for pengene! ;)) Takk for så koselig besøk forresten! ;)

  Ha en fortsatt fin mandag! :0)

  Stor klem,
  Ann.

  SvarSlet
 2. Tusinde tak for din fine kommentar, Ann. Hvor er det sødt af dig :-) og du har selvfølgelig ret. Nu MÅ jeg lære at fokusere på andet end de forbaskede rynker, og hellere være glad for at jeg - forhåbentlig - er sund og rask og at der er andre ting i verden, der er vigtigere. Familien og ikke mindst at blogge - eksempelvis :-)
  Også en fin mandag til dig, Ann.

  Knus
  Jeanette

  SvarSlet