Hørfrø knap
1 dl.
Sesamfrø knap 1 dl.
Solsikkefrø knap 2½ dl.
Græskarfrø 3 dl.
Havregryn knap 2½dl.
Rugmel 1½ dl.
Hvedemel 3 dl.
Bagepulver 2 tsk.
Salt 3 tsk.
Sukker 3 tsk. (giver brunere resultat, kan udelades)
Sesamfrø knap 1 dl.
Solsikkefrø knap 2½ dl.
Græskarfrø 3 dl.
Havregryn knap 2½dl.
Rugmel 1½ dl.
Hvedemel 3 dl.
Bagepulver 2 tsk.
Salt 3 tsk.
Sukker 3 tsk. (giver brunere resultat, kan udelades)
Dette blandes med en ske, og der tilsættes:
Olie 1
dl.
Vand 4½ dl.
Vand 4½ dl.
Dejen blandes med en ske – må ikke være for fast – og
fordeles på bagepapir på to bageplader med en spatel.
HUSK AT LAVE RILLER inden
bagning.
Bages ved 210 grader varmluft i ca. 25 min. Brødene må ikke
være bløde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar