torsdag den 18. juli 2013

Musik i Roskilde tirsdag aften

Så er jeg tilbage igen efter at have været syg siden tirsdag aften. Puha, DET var ikke rart :-(

Nåede dog at opleve sommerunderholdningen tirsdag aften i byparken i Roskilde med klasseunderholdning af Michael Falck, som i den grad formåede at få gang i publikum.

Vejret var solrigt og vi havde nogle hyggelige timer inden det gik hjemad, hvor jeg så desværre blev syyyyyyg. Hele dagen i går lå jeg derfor i hi i soveværelset med masser af vand og meget søvn. Øv, og så på en solrig dag. Det er da super ærgerligt. Men DEJLIGT igen at være frisk, og dagen i dag er fløjet af sted.

Vi har bl.a. været i gang med at male træværket udenfor og grave trampolinen ned - jubiiiiiiiii - (er ikke specielt glad for den trampolin og synes derfor at det bliver skønt at få den ned på niveau med græsplænen, så den ikke fylder så meget visuelt). I dag lavede vi også hjemmelavet jordbærgrød - smager sååååå godt, og så hyggede vi med varm mad til frokost.Michael Falck som vi kender ham. Nærværende og super, super underholdende.


 Sofie og mor hygger på plænen.


 Sofie er MEGET glad for at tage billeder :-)


Søde Sofie med hendes seje bluse og shorts fra Bulgarien, som hun næsten har haft på siden vi købte det :-)
Jeg er ikke liiige så vild med det som Sofie :-) Synes mest det ligner noget fra 1980'erne :-), men pyt, Sofie elsker det, og det er jo det vigtigste.


Masser af mennesker i den smukke park.


Ventetiden mellem kunsterne var lidt lang. Så var det jo godt, at Sofie kunne finde på noget at få tiden til at gå med. Skrev 'mor' med pinde - sååå fint. 


Roskilde bypark med masser af høje træer. Så flot. 


Gennem byparken løber en lille kilde 'Maglekilde', som ender i kanalen ved Roskilde Havn og videre ud i fjorden.

Vi ses i morgen. Há en fantastisk aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar