tirsdag den 16. juli 2013

I´M BACK - del 1

Tilbage fra en skøn ferie i Bulgarien med masser af sol og varme - MELLEM 30 og 35 grader :-) Skønt, skønt, skønt. 
Vi var hjemme natten til mandag, og allerede mandag kl. 13.00 skulle vi afsted til fødselsdag :-) Liiidt trætte, men havde nogle dejlige timer :-)

Her lidt billeder fra Bulgarien. Hotellet var super skønt og lå ved vandet i byen Sveti Vlas, som ligger ca. 5 km fra Sunny Beach. Værelserne var super fine med DEJLIG aircondition og Christian og Sofie havde eget hotelværelse, hvilket de var glade for :-)Christian i transferbussen i lufthavnen i Burgas - liiiidt træt ser han ud :-)


Sofie kigger ud af vinduet i bussen på vej til hotellet.


Et view ud over poolområdet fra loungen med Sortehavet i baggrunden. Her var der RIGELIG med solvogne til alle, hvilket var skønt.


Super dejligt hotel med rigelig plads til alle.
 

Sofie, Christian og Henrik ligger og slapper af og nyder varmen og solen. Kun rejse sig for at hente kolde drikke i baren. Åhhh, det VAR DEJLIGT.


Sofie i restauranten - sååå sulten :-)


 Christian klar til at spise :-)


Sofie med far i poolen. Nødvendigt med en dukkert ind imellem pga. varmen :-) Sofie er en rigtig vandhund og kunne være i vandet i T I M E R. Godt vi var tre til at skiftes til at gå i poolen med hende :-)


Man kunne også sidde udenfor og spise, men vi nøjes med at tage kaffen uden for efter middagen.

 

Købte blandt andet ny solhat og solbriller - hvad siger i såååå :-)


Tid til at få solcreme på.


Christian, Sofie og far i fin stil i poolen.


Christian og far hygger i poolen.


EN FLOT FYR!!!!!


Sofie og mor på vej ned til morgenmad.


Så var det tid til en kop kaffe, som i øvrigt hed 'Mælk med kaffe' - ha-ha. Og det var også liiiige hvad det var, men fin, fin smagte det alligevel.


Sofie N Y D E R at få lakeret negle.


Burgas lufthavn på vej hjem - en speciel lufthavn, hvor man sidder udenfor på nærmest en overdækket terrasse og kan se direkte ud på flyene. Jeg NØD at sidde ude frem for at sidde indespærret i flere timer, som man gør det i Københavns lufthavn. 

Vi fløj kl. 21.35 og var hjemme hos os selv kl. 00.30, hvor vi blev modtaget af en OVERGLAD hund, som var blevet passet af farmor hele ugen og rigtig blevet forkælet :-)

Dejligt at være afsted på ferie, og også dejligt at komme hjem :-)

Flere billeder senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar