søndag den 23. juni 2013

Weekend i fødselsdagens tegn
Dejlig, dejlig weekend, som udelukkende har handlet om at fejre Sofies fødselsdag med familie, venner og veninder :-) Såå hyggeligt og sikke mange dejlige gaver hun fik.
Her lidt ekstra billeder fra selve fødselsdagsmorgenen den 20. juni. En glad pige :-)
Lørdag startede ud med fødselsdagsfest for pigerne i klassen og parallelklassen.
'Flaskenhalsen peger på' til åbning af gaver. Efter hver åbning af pakke blev den sendt rundt til 'beundring' mellem alle pigerne - fin og sød tradition - og så har alle mulighed for at se, hvad pakkerne indeholder.
Så var det tid til stopdans - og der blev VIRKELIG GÅET TIL DEN :-) - mest til musik med One Direction, Mambo, Zoombi Style m.m. Vinderen valgte næste sang og dirigerede stopknappen.
og der blev daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanset :-)Ind imellem var der lige tid til at få sig en slapper i sofa'en - hvilke vores hund Line nød godt af.
Bagefter var appetitten stor og der blev spiste MASSER af hjemmelavet pizza og pommes frites, gulerød- og agurkstave, efterfulgt af dekorering af cupcakes, skattejagt og så sluttede det af med fri leg.


Hyggelig venindestund med lakering af negle, som veninden Daniella var super skrap til. Der blev også lavet  fine frisurer på flere af pigerne. Her er det Sofie, der får fine fletninger :-) Andre dansede videre til HØJ musik :-) eller hoppede i trampolin, alt efter hvad man havde lyst til :-)

En rigtig dejlig fødselsdag med masser af gode veninder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar