mandag den 10. juni 2013

Stor pige
Min lille prinsesse er blevet en stor pige, det mener hun i alt fald selv :-) I denne måned bliver hun 9 år, og derfor mener hun ikke længere at lyserødt er sagen. Og lyserødt var liiiige netop den gennemgående farve på hendes værelse. Nedenfor ser du hvordan Sofies værelse så ud før vi gik i gang

Efter meget overtalelse fra Sofie gik vi så i gang i sidste uge, og puha, hvor var det omfattende. Først skulle ALLE legesager, bøger, dimser og dutter gennemgås. Noget røg på loftet og andet overlevede aller nådigst, og fik lov at blive, men GEMT HEEELT VÆK. 

Farverne på værelserne skulle nu være hvid, sort, grå og lyselilla. Hmmm, ikke just farver, der passer til en 9-årig, synes moren, men hvad, det måtte vi så prøve af. 


Og sådan ser det ud nu. Der mangler fortsat ny seng,skuffer under skrivebordet, stol, magasinholdere, nips og billeder, foruden et spejl, som hun ikke mener at hun kan undvære :-).Sofie er MEGET tilfreds, og det er jo det vigtigste. Billeder kommer så snart det sidste er på plads. 

Há en fantastisk dejlig dag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar