mandag den 17. november 2014

Det blev en anelse sent i går aftes


Kender I det at man IKKE kan komme i seng om aftenen.
Den må helst ikke slutte,
når man sidder aller, aller bedst 
og hygger med stearinlys tændt og en god bog.

Men næste morgen kommer straffen :-)
Man er SUUUUUUPER træt 
og kan næsten ikke komme ud af sengen og i gang.

Så er det godt at vide,
at det går over efter et par timer.

Man skal bare liiiiige i gang :-)4 kommentarer:

 1. Du kan tro, at jeg kender det. Jeg har migræne hver anden dag, og jo senere jeg kommer i seng på de gode dage, jo senere starter misèren jo dagen efter, ikke? Men så er jeg jo altså også så heldig at være pensionist!

  Dejligt, at der stadig er nogle, som kan hygge sig med en bog i timevis.
  God læselyst
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Tak, kære Jytte. Jeg er virkelig også glad for at være en rigtig læsehest. Jeg glemmer alt omkring mig, og nyder bare historierne :-) Puha, det lyder da ikke videre rart at lide så ofte at migræne, som du gør det :-(
  Er der slet ikke noget, man kan gøre, for det må da være vældig invaliderende for dig - også selvom du er pensionist og dermed heldigvis kan bestemme over din egen tid.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeannette
   Mange tak for din medfølelse. Jo, måske kunne der gøres noget. Jeg lider af den forbistrede sygdom, som hedder Kronisk Træthedssyndrom (rædselfuld betegnelse; det burde hedde udmattelsessyndrom!), og hvis jeg ville tilbringe langt det mest af tiden hver dag i komplet hvile, ville jeg måske have mindre migræne, eller hvem ved, måske slet ikke.
   Det vil jeg bare ikke. Efter nogle års eksperimenteren er jeg kommet frem til at have noget, der minder om en normal dag hver anden dage, og så må de andre dage bare være off-dage. Mit temperament er fuldstændig uforeneligt med
   næsten total passivitet.
   Nu skal jeg læse lidt i Ken Folletts seneste bog 'Edge of Eternity', selv om det er ved at være halvsent.
   Kh
   Jytte

   Slet
 3. Kære Jytte :-)
  Det er utroligt, hvad vi mennesker kan vænne os til, selvfølgelig også af den væsentlige grund at vi ikke har andet valg :-( Det er derfor endnu mere vigtigt, at du har fundet PRÆCIST det koncept, der virker for dig, og gør, at alle dage i det mindste ikke er off-dage, men der også er gode og dejlige dage ind imellem. Jeg vil ønske for dig, at lægerne finder recepten på migræne, for den er invaliderende for de mennesker, som lider af det. Jeg ønsker dig en FANTASTISK dejlig dag og god læselyst :-)
  Knus
  Jeanette

  SvarSlet